Véres darálás a Mortal Kombat XL-ben!

Márciusban jön a megapakk, és brutális lesz

2016/01/26

A Mortal Kombat név azoknak a fülében is ismerősen cseng, akik még életükben nem játszottak videojátékkal, a hentelős-verekedős gémereknek pedig igazi kuriózum. Nos, az utóbbiak kifejezetten örülhetnek, mert márciusban jön a Mortal Kombat XL!

received_2491012060986581

Sub-Zero, Scorpion, Johny Cage, Liu Kang, Goro… Néhány név, ami emberek millióiból hozza elő a pavlovi reflexet, és ha ugyan nem is kezd el csorogni a nyáluk, de flashbackek minimum lesznek, különféle ütés-rúgás kombinációkon át egészen a gerinckitépésig. Bizony, a Mortal Kombat sorozat mára már legendás, és a tavalyi Mortal Kombat X csak tovább öregbítette a hírnevét.

A játék konzolra, pc-re és telefonra egyaránt megjelent, és nem okozott csalódást, legalábbis nekem. Oké, a telefonra tervezett verziója eléggé monotonra sikeredett, hiszen csak nyomkodni kell a kijelzőt, de még azzal is elszórakoztam egy hónapon keresztül. Ellenben olyan új karaktereket is elhelyezett a kánonban, mint Cassie Cage, Jacqui Briggs,  Kotal Khan és D’Vorah. Ráadásul a mobilos game mögött is Unreal Engine 4 pörög, úgyhogy a látványra nem lehet panasz.

Nos, akik imádták a játékot, most boldogok lehetnek, márciusban ugyanis jön a Mortal Kombat XL, ami az alap cuccon kívül magába foglalja az összes eddigi megjelent DLC-t, így akár a Predatorral, Jasonnel vagy az Aliennel is gyakhatjuk az ellenfeleinket. És azok, akik szerint értelmetlen marhaság az egész, gondoljanak arra, hogy egy Sonic Fox nevű gamer tegnap 60.000 dollárral lett gazdagabb, miután megnyerte az ESL Mortal Kombat bajnokságát. Egyéb kérdés? 

Lényeg a lényegben: íme a hivatalos announcement trailer az MKXL-hez! Vér, vér, és tökütés!

(Fotók: Facebook & mortalkombat.com)

Hozzászólások