Vérfürdőbe fulladt Enrique Iglesias koncertje

Egy drón okozta az énekes balesetét

2015/06/01

Levágott ujjal sem hagyta cserben közönségét Enrique Iglesias, akit koncert közben ért a durva sérülés. Az énekes fellépésének végül a mentősök vetettek véget, a sebből ugyanis ömlött a vér.

Durva élményben volt része Enrique Iglesiasnak tijuanai koncertjén: a latin szívtiprót komoly baleset érte, amikor éneklés közben megpróbált elkapni egy színpad fölé repülő drónt. A kis szerkezet úgy megsebesítette az énekest, hogy azonnal elkezdett ömleni a kezéből a vér.

A súlyos sebesülést a színpad mellett készenlétben álló orvosok ellátták, majd mivel Iglesias ragaszkodott ahhoz, hogy folytassa a fellépést, visszaengedték a színpadra. A vérzés azonban nem csillapodott – sőt, olyan erősen folyt a vér a macsó énekes kezéből, hogy a fehér pólójára egy szívet is rajzolt vele rajongói tiszteletére.

A balesetet követően, dacolva a fájdalommal, Enrique Iglesias még fél órán át énekelt sebesülten, ám akkorra megérkeztek a mentők, és leparancsolták a színpadról.

“Enrique a tijuanai koncert felénél tartott, amikor fölé repült egy kamerával felszerelt drón. Érte nyúlt, és elkapta, eközben érte a sérülés. A színpad mellett ellátták a sebet, ő pedig folytatta a koncertet, de végül, mivel a vérzés nem állt el, véget kellett vetni a fellépésnek” – idézte a Blikk Enrique Iglesias sajtósának a szavait. Az énekes kezét végül ellátták a mentőautóban, majd repülővel egy Los Angelesbe vitték egy speciális klinikára.

Hozzászólások