Vérpatkány a metrón!

New Yorkot a csótányegér után újabb állati anomália sújtotta

2016/03/31

Ha azt hitted, New York békés, veszélytelen hely, nagyon rosszul hitted! Egy óriási patkány tartja rettegésben a lakosokat! Mit patkány, vérpatkány!

Egy óriás New york-i patkány támadott meg egy gyanútlan utast a reggeli melóba menet a metrón! Gondolom a New york-i metróban történt a dolog, nem a mi 4-es metrónkon és ezért New york-i a patkány. Mondjuk az fura lenne, ha konkrétan azért hívnák annak, mert onnan disszidált. Na, ennyit az én gondolatmenetemről .

Szóval a Nyújorki big patkány felugrott a metróra, nyista jegy. Valószínűleg nem először csinálhatta éhségét csillapítandó. Emberünk, Tom, akinek korán csörgött az ébresztő, elszenderedett a járművön, a Nyújorki meg kiszimatolta. Felmászott az ölébe (ki akarta zsebelni, mert rutinos tolvaj a dög), megharapta a kezét, de ennyivel nem érte be, így felmászott a nyakáig és ott dézsmálta a fickó vérét. Az egyik szemtanú, miután megcsinálta a kompromittáló és minden kétséget kizáró bizonyítékul szolgáló fotókat (melyek legnagyobb sajnálatunkra rohadt homályosak lettek) felébresztette Tomot, aki minden sebből vérzett! Ennyi.

Na jó, nem egy happy finish, de mindenki nyugodjon le a pi..ába! A patkány jól van, Tom meg bement melózni a céghez.

Hozzászólások