Veszélybe került Curtis könyve!

A kiadó csődje miatt kérdéses a megjelenés

2015/03/31

A rapper londoni turnéján kapta a hírt: csődbe ment az a kiadó, amely május végén megjelenő könyvét gondozta. Curtis kiborult.

Nagy erőbedobással készül a Csibész Biblia, ami eddig úgy tűnt, hogy május végén kerül a boltok polcaira, de most megkérdőjeleződött a sorsa.

CurtisNéhány hete Londonban turnéztam Dynamic barátommal, és épp akkor jött az üzenet, hogy a kiadó csődbe ment. Teljesen kiakadtam, mert az utolsó simításokat végezzük a könyvön, és azt gondoltam: minden sínen van. Az egész életemet és minden titkomat megosztom az olvasókkal, ezért rendkívül fontos nekem” – mondta Curtis az RC News-nak.

Dynamic azonnal segíteni akart barátjának, de szerencsére mire a két rapper hazaért, egy másik kiadó bejelentkezett, azóta már meg is kötötték a szerződést. Így már semmi sem akadályozhatja meg a Csibész Biblia megjelenését, ami igen botrányosnak ígérkezik.

“Jól tudom, sokan ezt gondolják rólam, de azzal is tisztában vagyok, hogy a legtöbben csak irigyek a sikereimre, vagy féltékenyek rám, mert a csajuk engem akar – vagy már le is csaptam a kezükről… Nekem viszont tiszta a lelkiismeretem, istenfélő ember vagyok, akit az imádott anyukája tart rövid pórázon. (…)

De még így is érnek meglepetések… Tőled kérte már anyuka, hogy a szeme előtt tedd magadévá a lányát? Vagy téged utaztatott már ki külföldre nő csak azért, hogy veled töltsön néhány éjszakát?” – áll a májusban megjelenő kötet beharangozójában.

Hozzászólások