Veszélybe került Nóci élete!

Szerelme a karjaiban vitte kórházba

2015/08/19

Mikor már úgy nézett ki, újra normális kerékvágásba terelődhet Nóci kisiklott élete, nem várt nehézségekkel kellett szembenéznie: orvosi hiba miatt a plasztikai műtét kis híján az életébe került.

Az egykori műsorvezető, Nóci élete évekkel ezelőtt mélypontra jutott, az átélt nehézségek pedig leginkább az arcára ültek ki, ezért vállalkozott egy plasztikai műtétre egy ismert sebésznél. Az örömét azonban hamarosan beárnyékolták a történtek.

noci
Nócit megviselték az elmúlt évek

˝A műtét utáni ötödik napon kezdett bedagadni a bal lábam – mondta Nóci a Blikknek. – A párom visszavitt a plasztikai műtétet végző orvoshoz, akin már csak a pánik jeleit láttam, miközben iszonyú fájdalmaim voltak, és elefántméretűre dagadt a lábam. Ekkor kaptam először vérhígítót. Mondtam a sebésznek, hogy keressen valami orvost, ha már az ő hibájából kerültem bajba.˝

Így került a Honvédkórházba, ahol az ultrahangos vizsgálat során kiderült: életveszélyes, mélyvénás trombózisa van! Végül a Péterfy Sándor utcai kórházba küldték tovább, ahol egy hétig kezelték.

˝Ha nincs a párom, akkor lehet, hogy meghalok, szó szerint a karjaiban vitt kórházról kórházra. Most már felfogom, hogy életveszélyben voltam˝ – tette hozzá Nóci, aki szeretné, ha mások okulnának a történetéből.

nocilab
Így nézett ki a lába
Hozzászólások