Veszélyben a magyar frontember egészsége: hatalmas döntést hozott

Életmódot vált Lobó-Szalóky Lázár

2018/05/26

Köztudott, hogy a zenészek élete egyáltalán nem egyszerű és ezzel sokszor az egészségüket is kockáztatják. Most Lobó-Szalóky Lázár egészsége is veszélybe került.

Akik a zeneiparban dolgoznak nagyon jól tudják, hogy mire vállalkoztak. Ettől függetlenül minden énekes, zenész életében eljön az a pont, mikor változtatnia kell valamin az egészsége érdekében. Lobó-Szalóky Lázárnak a Dirty Slippers frontemberének most érkezett el ez az időszak az életében.

A Dirty Slippers frontembere az idei évben elképesztő sűrű turnén járja a Kárpát-medencét, gyakran naponta több nagykoncertet is adnak. A sikerük töretlen, az új lemezük, a Kitűzöm a zászlót is a napokban jelenik meg, így nincs is idő pihenésre. Az elmúlt évek turnéi, éjszakázásai, bulijai és a rengeteg stresszel járó szervezés azonban komoly döntés meghozását követelték Lázártól. Az énekes az RcNews-nak nyilatkozott először ezzel kapcsolatban.

Unknown

Mikor és miért érezted úgy, hogy baj van és itt az ideje változtatni?
“Az elmúlt időszakban bebizonyosodott, hogy ez az életmód nem megy tovább. Egyre gyakrabban fájt a szívem, sajnos benne volt a pakliban az infarktus is, azonnal utánajártam, és megdöbbentett, hogy stimmeltek a tünetek, eléggé megijedtem bevallom.14 éves korom óta állok színpadon, lassan 29 leszek, ami azt jelenti, hogy több, mint az életem felét a turnébuszban töltöttem. Ez volt minden vágyam, kiskölyökként sem vágytam soha másra. Az idei turnénk az eddigi legsűrűbb, néha már szinte mi sem tudjuk követni, de olyan fantasztikus a közönség mindenhol, hogy bolondok lennénk, ha erre a szekérre nem raknánk fel még egy lapáttal.”

Min fogsz változtatni a jövőben?
“Ahhoz, hogy egészségesen, a maximumon tudjak pörögni a végéig, ne okozzak csalódást se a közönségnek, se a kedves szervezőknek, se a zenésztársaimnak, komoly döntést kellett meghoznom. Mától kezdve nem kávézom, nem fogyasztok alkoholt és bulikban sem gyújtok rá, emellett nagy figyelmet fordítok az egészséges ételek fogyasztására, úgyis le kell adjak pár kilót.”

A Dirty Slippers legközelebb június 2-án Alsóörsön, 8-án Somogybabodon, az OffRoad Fesztiválon, 9-én pedig Monoron ad nagykoncertet!

A teljes turnémenetrendet itt találod meg! 

Hozzászólások