Veszélyben Bangó Margit élete?

A családi perpatvar csak ront az állapotán

2015/09/16

A népszerű énekesnő, Bangó Margit már régóta szívbetegséggel küzd, ami már a színpadon is utolérte, de önuralommal mindig sikerült felülkerekednie rajta. A mostani családi perpatvar azonban csak ront a helyzeten, és komoly hatással lehet az egészségére.

Bangó Margit szeptember elején szenvedett autóbalesetet, mikor éppen koncertre igyekezett, de még sérülései ellenére is tovább utazott a Lecsófesztiválra. Az eset után kivizsgáltatta magát egy orvossal, de közben egyre többet olvasni a családon belüli viszályról is, ami után kiderült, hogy évek óta egészségügyi problémái vannak.

“Gyakran felszökik a várnyomásom, feszít a tarkóm, bedugul a fülem és a normálisnál gyorsabban ver a szívem. Évek óta gyötörtek ilyen rosszullétek, leggyakrabban a nyári hőségben” – vallotta be az énekesnő a Ripostnak, hozzátéve, hogy évek óta gyógyszereket szed, és orvosi ellenőrzés alatt áll.

bango2
Bangó Margitnak a színpad az élete

Lányával, Marikával nagyon megromlott a viszonya, és bár mindketten másképpen emlékeznek a vita okára, az biztos, hogy mindkettejüknek az a lehető legrosszabb, hogy az ügy szinte már a nyilvánosság előtt folyik, a felek pedig inkább a médiában üzengetnek egymásnak, mintsem személyesen oldják meg a problémát.

Ez ugyanis Bangó Margit egészségére is rossz hatással van, hiszen a szívproblémák (pl. szívinfarktus) eredete sokszor lelki eredetű, márpedig ha gyógyszeres kezelés alatt áll, és a vérnyomása miatt nyaranta több problémája is van, akkor vigyáznia kell magára. Már csak azért is, mert mint mondta, élete a közönség.

Hozzászólások