Veszélyben Kállay-Saunders András nemzetközi karrierje?

Épp szerződéskötés előtt áll

2014/11/10

Komoly gondokat okozhat Kállay-Saunders András karrierjében, hogy néhány napja kórházba került, majd hangszálai rossz állapota miatt koncertjeit is le kellett mondania, sőt meg sem szólal egy ideig.

A betegség András nemzetközi karrierjét is veszélyezteti, pedig az énekes hatalmas lehetőséget kapott, ugyanis épp szerződéskötés előtt áll Leslie Mandokival. A Németországban élő zenei producer korábban olyan hírességekkel dolgozott már együtt, mint Bonnie Tyler, Phil Colins vagy Lionel Richie.

„Az Eurovíziós Dalfesztiválon látott Leslie Mandoki, és mivel tetszettem neki, ezért szerződést ajánlott. Már minden megvan, csak a jogi részét kell tisztázni a régi kiadóm miatt. Az új lemezem február környékén jelenik meg – majd meglátjuk, mit csinál vele Mándoki” – mesélte András korábban az RCNewsnak.

kallay
Csúszik András nemzetközi karrierje?

Néhány napja azonban komoly veszélybe kerültek Kállay-Saunders András tervei a jövőre nézve, hiszen kórházba került, ahol kiderült, súlyos problémái vannak a hangszálaival. Az énekesnek minden koncertjét le kellett mondani, ezért valószínűleg a külföldi karrier is csúszni fog.

András egy valamiben biztos: Magyarországon kezdődött a zenei karrierje, ezért bárhogy is alakuljon a külföldi pályafutása, az országból biztosan nem költözik el végleg.

Hozzászólások