Veszélyben Ördög Nóra vagyona

Az RTL Klubban már nem beszélnek vele

2014/07/18

Nagy árat fizethet Ördög Nóra azért, hogy átigazolt az RTL Klubtól a TV2-höz. Ha valóban szerződést szegett, akár tízmillió forintra is rúghat a kártérítés összege, ami magánvagyonából kell fedeznie.

Nem csitulnak az indulatok Ördög Nóra csatornaváltása körül, és most már biztos, hogy az RTL Klub jogi útra tereli az ügyet. A felháborodás olyan nagy, hogy Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója emberileg hatalmasat csalódott a műsorvezetőben, ezért már nem is áll szóba vele.

“Nekünk már nincs miről beszélnünk egymással. Az egész ügyet átadtam a jogászoknak. Ha engem keresne itt, akkor azt a választ kapná, hogy forduljon a jogászunkhoz. Megsértette a szerződését, nyilvánvaló, hogy nem tehette volna azt, amit tett”  – mondta a Blikknek Kolosi.

A napilap megszólaltatta dr. Kamarás Péter jogászt, aki elmondta, hogy kártérítési perben az érintett fél a saját, teljes ingó és ingatlan vagyonával felel. Tehát ha Ördög Nóra valóban szerződést szegett, és kártérítés megfizetésére kötelezik, akkor azt a magánvagyonából kell rendeznie.

A mindenórás kismamának vélhetően lesz miből kifizetnie a borsos összeget, hiszen hosszú éveken keresztül az RTL Klub vezető arca volt, és ez igen komoly fizetéssel járt. Ördög Nóra állítólag havi kétmillió forint körüli összeg ütötte a markát, igaz, ebben a reklámokból származó bevételek is benne vannak. A TV2-nél sem kell majd összehúzni a nadrágszíjat, lapértesülések szerint ugyanis a műsorvezető fizetése valamivel meghaladja a korábbi havi kétmilliót is.

Hozzászólások