Veszélyben van Varga Viktor

Megfenyegették a meztelenkedő énekest

2014/12/05

Varga Viktor nemcsak gátlásait vetkőzte le hétfő este a Kasza! show-ban. Sajátságos önkifejezési formát választott üzenete közvetítésére a művész.

Már biztos, hogy megbánta tettét Varga Viktor, aki letolt nadrággal, meztelenül állt Kasza Tibi és a közönség előtt a színpadon. Mindezt úgy, hogy a magyar Szent Korona mását viselte a fején. Sajnálatos módon nem ment át mindenkinek az üzenet úgy, ahogy azt az énekes szerette volna. Sőt, volt olyan, akit annyira felháborított, hogy életveszélyesen megfenyegette a Csillag születik című műsorban feltűnt tehetséget.

Már megszokhattuk extrém viselkedését, legutóbbi azonban mégis váratlanul érte a közönséget, de még a showmant is, aki elhamarkodott ajánlatot tett az énekesnek.

„Arról kezdett el beszélni, hogy szíve szerint meztelenül érkezett volna a Kasza! show-ba, hiszen mindig meztelen, ha teheti, de sejtette, milyen lenne a fogadtatás. Ekkor jegyeztem meg neki, hogy én adok teret a törekvéseinek, legyen bátran önmaga, és legnagyobb megdöbbenésemre egy percig sem hezitált: letolta a gatyáját! Igaz, nekem háttal állt, így csak a fenekét láttam, de a mai napig homályosan látok azóta. Sőt rémálmaim is vannak! Ezt követően csak arra figyeltem, valahogy elkerüljem a kézfogást, de csak kikényszerítette. Szerethető egy alak” – emlékezett vissza a Borsnak korábban Kasza Tibi.

vargaviktor

Ezután Viktor is elárulta, mi volt a célja igencsak furcsa mutatványának: „Nekem tényleg nem fontos ez a dolog, a meztelenség. A meztelenség fogalma is egy hülyeség. Mindenki meztelen, így is születünk. Két üzenetem volt az ak­cióm­mal. Egy, hogy demokrácia van, így lehet mindenki fején korona, mint ahogyan én is azt viseltem. Kettő, hogy lássák, jól vagyok, alkotok, koronát, zenéket, és mindent, amit lehet, el is adok.”

Pár nappal az adás után azonban váratlan fordulatot vettek az események annak ellenére, hogy Viktor saját bevallása szerint nem akart rosszat, ráadásul nem az emberek ellen, hanem mellettük szeretett volna felszólalni.

„Nagyon szomorú vagyok, hogy mindenki félreértett. Úgy érzem, most az emberek rám zúdítják a fájdalmukat, és engem dobálnak sárral. A saját eszközömmel, a művészettel s a meztelen valómmal szerettem volna reflektálni az eseményekre, de úgy látszik, ez sokaknak nem jött át. Folyamatosan kapom az üzeneteket, amelyek közül a legtöbb gyalázkodó. Nem egy olyan volt, hogy életveszélyesen megfenyegettek, és azt írták, hogy az életemre törnek. Pedig nem az emberek ellen vagyok, hanem mellettük! Szeretném, ha ezt megértenék! Mindezek fényében már bánom az egészet, de mint mondtam, nem az volt a célom, hogy mindenkit magamra haragítsak, hanem számomra a művészetről és a kifejezésről szólt ez az egész” – nyilatkozta a Blikknek az előadóművész, akinek azóta lefújták egyik fellépését, és még ki tudja, mi vár rá a közfelháborodás miatt.

vargaviktor4
(fotó: Varga Viktor Facebook oldala)

Hozzászólások