Veszélyes ragadozóval néztek farkasszemet az Éden Hotel lakói

Félelmetes találkozás a folyón

2015/05/08

Az Éden Hotel lakói közül hárman, Orsi, Péter és Gábor éppen a folyón hajóztak, mikor szembetalálkoztak egy hatalmas krokodillal, amelyet a parton etettek. Megdöbbentő volt nézni a vadállatot, az egyik fiú meg is merte simogatni, de azt mindannyian bevallották, hogy félelmetes élmény volt. 

Miközben a bennmaradásért harcolnak az Éden Hotelben, három játékos, Péter, Orsi és Gábor közös hajókázásra mentek a folyón, ahol meglepetésükre egy hatalmas krokodilba botlottak a part mentén, amely követni kezdte őket, és szinte rátapadt a hajóra. A parton egy helyi férfi etetni kezdte, akkor lehetett látni a hatalmas vadállatot teljes hosszában.

Mindannyian megilletődtek a természet szépségén és erején, Gábor még erőt is vett magán, és óvatosan megsimogatta a farkát. “Olyan kemény, mint a szikla” – mondta elhűlve Péternek, aki köszönte szépen a lehetőséget, de nem mert kinyúlni a hajóból, inkább hátrébb lépett, onnan csodálta az őket fürkésző krokodilt.

Ő inkább az Éden Hotel falain belül érzi otthon magát, ahol újabb, tömeges becsapáson alapuló tervét csiszolgatja Mariannával, és nemsokára ki is derül, sikerülni fog-e neki.

Forrás: TV2 

Hozzászólások