Vicces dolgok, amiket ti is csináltatok régen az MSN-en

Egy kis nosztalgia

2018/02/14

Emlékeztek még, anno mennyire siettetek haza, csak hogy felmenjetek az MSN-re, és aztán kábé ugyanazokkal az emberekkel beszélgessetek, mint a suliban?

És arra, amikor megismerkedtetek valakivel, és az első kérdésetek az volt: van MSN-ed? Amikor átvette a helyét a Facebook, egy korszak zárult le, de van pár dolog, amire örökké emlékezni fogunk.

1. Akkor voltatok a legmenőbbek, ha a nevetekben legalább 4-5 szín volt, és ναℓαнσgч ıgч иézєтт кι.

2. Mindenképp ki kellett írni, hogy hány nap van vissza a szülinapodig, névnapodig, nehogy valaki elfelejtse! 

3. Volt az a nagyon szuper funkció, amivel kiírhattátok a nevetek mellé, épp mit hallgattok a gépen – na nem mintha ez rajtatok kívül bárkit is különösen érdekelt volna. Persze ilyenkor már jó előre összeállítottatok egy listát a legmenőbb zenékről, mert azt senki se tudhatta meg, hogy szerintetek a Tokio Hotel egyik száma nem is rossz.

4. És az mennyire menő volt, amikor kiírtuk a nevünk mellé, hogy „nem itt”? Pedig valójában ott ültünk továbbra is, csak nem akartuk, hogy mások azt higgyék, egész nap MSN-ezünk. Pedig de.

5. Már órák óta fent voltatok mindketten MSN-en, de a titkos szerelmetek még nem írt rátok. Mit lehetett ilyenkor tenni? Hát persze hogy lerejtettétek magatokat, majd újra elérhetők lettetek, csak hogy a jobb alsó sarokban felvillanjon neki a nevetek. A legjobb, hogy tényleg bejött!

6. Nemegyszer megkérdeztétek már valamelyik barátnőtöket, hogy X. Y. elérhető-e, mert felmerült bennetek, hogy talán letiltott.

7. Na és a rezgetés… arra emlékeztek? 

(via)

🎀Karla West🎀 (@photo.vinez) által megosztott bejegyzés,

Hozzászólások