Victoria Beckham kiárusítja a gardróbját

600 ruhát árverez el jótékonyságból

2014/08/07

Victoria Beckham nem kis ruhamennyiséget halmozott fel az elmúlt évek alatt a gardróbjában, most azonban úgy döntött, megszabadul egy részéről. Az egykori Spice Girl 600 ruhadarabot dob piacra, hogy a befolyt összeget HIV fertőzött nők számára juttassa el.

Néhány napja posztolt egy képet Victoria Beckham, amelyen a ruhái között válogatott. A divatdiktátor énekesnő nem égett le, csupán jótékonysági kiárusítást tart kedvenc darabjaiból, melyek közül több, mint 600-at bocsát eladásra.

A theoutnet.com website egy videót tett közzé, melyben a szexi focistafeleség őszintén vall a kiárusítás hátteréről.

„Minden egyes ruhadarab, amelyet kiárusításra bocsátok, számtalan emléket őriz – boldog pillanatokat, melyek mindegyike Davidhez, a gyermekeimhez vagy életem legfontosabb eseményeihez köt. Ráadásul sok olyan darabot is eladok, melyeket kifejezetten nekem készítettek a tervezők, ezért szinte megfizethetetlenek. Sokan azt kérdezik, nem szeretném-e inkább ezeket a ruhákat a kislányomnak, Harpernek megőrizni. Valóban eltettem néhányat neki, de számomra most sokkal fontosabb az, hogy pénzt gyűjtsek a rászorulóknak. Nőként kötelességemnek érzem, hogy minden eszközzel segítsek más nőknek, akiknek erre szüksége van” – mondta Victoria.

Ezek a ruhák is kalapács alá kerülnek

Victoria Beckham tavaly járt Dél-Afrikában, ahol olyan nőkkel találkozott, akik HIV fertőzöttek. Ez az út inspirálta arra, hogy a kiárusításon befolyt összeget a mothers2mothers elnevezésű non-profit szervezetnek ajánlja fel, amely HIV fertőzött nők oktatását és elhelyezkedését segíti.

A kiárusítás, melynek darabjai között lesznek sapkák, kabátok, cipők, táskák, ékszerek, kabátok, és estélyi ruhák is, augusztus 20 és 25 között zajlik majd. Azoknak, akik meg akarják szerezni Victoria Beckham ruhatárának ikonikus ruhadarabjait, a theoutnet.com oldalon kell regisztrálniuk.

Hozzászólások