Victoria Beckham szokatlan ajándékkal lepte meg fiát születésnapján

Nem semmi torta!

2019/03/06

Ha van háztartás, ahová a telített szénhidrátok és a transzzsírok nem tehetik be a lábukat, az a Beckham rezidencia – hittük mostanáig. A sztármami különleges ajándékkal nyűgözte le gyermekét és rajongóit.

A legidősebb Beckham gyerek, Brooklyn születésnapi meglepetését látva, minden előítéletünk megdőlt a család szénhidrátmentes életével kapcsolatban.

A fiatalember a 20. születésnapjára ugyanis egy olyan fánktornyot kapott, hogy még a szavunk is elállt. A fotót édesanyja, Victoria osztotta meg az Instagramján:

Victoria Beckham (@victoriabeckham) által megosztott bejegyzés,

A nem kifejezetten egészséges, cukormázas fánkokból álló torta azért meglepő választás, mert az egykori Spice Girl, David Beckham focista felesége, köztudottan nem csak a saját étrendjére, de a gyermekei táplálkozására is kínosan ügyel. Például az általa csak “green monster”-nek, azaz zöld szörnynek becézett italt minden áldott nap belediktálja Brooklynba, Romeóba, Cruzba és kislányába, Harperbe. És, hogy mi az az zöld szörny? Nem más, mint a zöld smoothie, ami csupa egészséges, ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag összetevőkből áll.

forrás

 

Hozzászólások