Victoria és David már 15 éve együtt!

Egy fényűző esküvő részletei

2014/07/05

Victoria és David Beckham évtizedek óta alkotnak egy párt. Megéltek már nyilvános megcsalásokat, olvashattunk a sztárfocista botlásairól, a szerelem mégis nagyobbnak bizonyult köztük, ugyanis a mai napig óriási szerelemben élnek, és 3 gyermeküket is példásan nevelik.

A házaspár 1999. július 4-én – azaz pontosan 15 éve – házasodott össze Írországban egy hatalmas kastélyban, ebből az alkalomból visszaidézzük az esküvő legfontosabb részleteit! A közel 560 hektáros birtok jó alapot szolgáltatott egy fényűző esküvő megszervezéséhez. Victoria és David Beckham esküvőjére több, mint 230 vendéget hívtak meg, akiket 400 alkalmazott szolgált ki, tényleg királyi pompában.

Beckham3És hogy hogyan kezdődött ez a szerelem? Az esküvő előtt 2 évvel David éppen egy videoklipet nézett a televízióban, amikor meglátta Victoriát, – aki akkor még Posh Spice névre hallgatott – és azt mondta barátjának, Gary Neville-nek: ‘Ez a nő az enyém lesz!’. Két évvel később Gary lett az esküvői tanújuk. David és Victoria először Manchesterben találkoztak, ahol a híres focista olyan ideges volt, hogy alig merte megfogni Victoria kezét. Az első csókra is csak három randival később került sor.
Két évvel később már az ‘évtized esküvőjére’ készültek, amit közel 14 hónap szervezés előzött meg. Hosszas és alapos kutakodás után találták meg a megfelelő helyszínt Írországban egy neves esküvőszervező, Peregrine Armstrong Jones segítségével. Mindketten megbíztak a neves szakemberben, de egy pillanatra sem adták ki a szervezést a kezükből. Három és fél hónapon keresztül járták Európa kastélyait, hogy megtalálják a számukra megfelelőt. Posh Spice állitólag az őrületbe kergette az esküvőszervezőjét, naponta ötször hívta fel újabb és újabb ötletekkel.

Victoria-Beckham3Végül egy Dublinhoz közeli kastélyt választottak, ahol a hosszú előkészületek után egybekeltek. Victoria Beckham nem hazudtolta meg önmagát, egy pezsgőszínű ruhában lépett az oltár elé, hajában egy aranykoronával, ami gyémántokkal volt kirakva. David egy elefántcsont színű öltönyt viselt, amiben igencsak visszafogottnak tűnt a menyasszony mellett. Victoria álomruháját a menyasszonyi ruhák nagyasszonya,  Vera Wang tervezte és közel hatvanezer fontba, azaz 23 millió – igen, millió – forintba került.

Nem sajnálták a pénzt, csak a berendezésre 120 millió forintnak megfelelő fontot költöttek, a virágok, gyertyák mellett két aranytrón is helyet kapott a ceremónián. Természetesen  sztárpár esetében az esküvőnek nemcsak kiadása, de bevétele is volt, hiszen a fotókat egymillió fontért, azaz majdnem négyszáz millió forintért eladták az OK! Magazinnak.

Hozzászólások