Videó 18+ – Ekkora férfiassággal büszkélkedhet Loki

Nem takargatta

2015/03/06

Nem szégyenlősködnek az Éden Hotel szereplői, legutóbb a nagy taktikus, Loki szabadult meg a ruháitól a zuhany alatt. Bár eddig titkolta férfiasságát, most végre bevállalta a meztelen zuhanyzást – a hölgy nézők nagy örömére!

Egyre több játékos látja be az Éden Hotelben, hogy ruhában zuhanyozni nem olyan jó móka, így az első megilletődöttségük után sorra szabadulnak meg a ruháiktól. Persze van, aki már az elején sem takargatott semmit: Éden Bence például az első napokban meztelenül próbálta meghódítani Mariannt – kevés sikerrel. 

A lányok sem igazán jönnek zavarba, ha egy kis meztelenkedésről van szó. A plasztikcica Marianna már a játék kezdetétől fogva nudista stílusban zuhanyzik, de Adri sem ijed meg attól, hogy a kamerák mindent látnak. A legújabb lakó, Evelin is bátran ledobta a ruháit.

A különc fiú, Loki azonban eddig tartotta magát, és csak alsónadrágban állt be a zuhany alá. Úgy tűnik, most megtört a jég, és végre megszabadult minden ruhájától, így a nézők megpillanthatták méretes férfiasságát. Loki állítása szerint nagy csajozó, és bár eddig nem úgy tűnt, hogy bármelyik lány megpillanthatja a becses testrészt, ki tudja, talán csak a  megfelelő hölgyre vár.

Hozzászólások