Videó! – A szürke ötven árnyalata

Elkészült a hivatalos előzetes

2014/07/24

Végre megjelent “A szürke ötven árnyalata” hivatalos mozielőzetes. Most mindenki eldöntheti, vajon olyanok lesznek-e a jelenetek és a szereplők, mint ahogy elképzeltük őket a könyvsorozat alapján. Az azonban biztos, hogy a videó megtekintése után újabb hosszú várakozási idő, egész pontosan majdnem 7 hónap áll előttünk, hogy a végeredményre is fény derüljön.

szurke2Jamie Dornant Christian Grey, Dakota Johnsont pedig Anastasia Steele szerepében láthatjuk majd a filmvásznon.

„Amikor Anastasia Steele, az irodalom szakos egyetemi hallgató interjút készít Christian Greyjel, az ifjú vállalkozóval, gyönyörű, okos és ijesztő férfival találja szemben magát. A nem ebben a világban élő és ártatlan Ana megretten, amikor ráébred, hogy akarja ezt a férfit, és annak rejtélyes tartózkodása ellenére kétségbeesetten próbál közelebb kerülni hozzá. Grey, aki képtelen ellenállni Ana szelíd szépségének, eszének és független szellemének, elsimeri, hogy ő is akarja a lányt – de a saját feltételei szerint.

Ana, akit egyszerre ijeszt és izgat Grey szokatlan szexuális ízlése, habozik. Greyt minden sikere – multinacionális vállalkozásai, hatalmas vagyona, szerető családja – ellenére démonok gyötrik. Amikor a pár vakmerő, szenvedélyes viszonyba kezd, Ana fölfedezi Grey titkait és tulajdon, sötét vágyait.”

Íme a videó:

forrás: Youtube (Universal Pictures UK)

Hozzászólások