Videó! – Az X-men berezel

Az új filmben eljön Apokalipszis

2015/12/11

Megérkezett a legújabb X-Men film első előzetese, és úgy tűnik nagy slamasztikába keveredik Charles Xavier és csapata. A soron következő, nyolcadik epizódban régi szereplők is feltűnnek, új színészek alakításában.

Bryan Singer nagy meglepetést okozott, amikor az egyre romló minőségű X-men filmeket egy zseniális húzással emelte ki újra a szürkeségből. Egyetlen epizódban zárta le a régi sorozatot, kötötte azt össze az új filmek világával, és megkezdet egy új fonalat, amire újabb szériát lehet építeni, fiatalabb színészekkel. Az X-Men – Az eljövendő múlt napjai című film 2014-es film stáblistája után már kaptunk egy röpke utalást, hogy a sorozatnak nincs vége. Sőt azt is megtudtuk, melyik képregénylapokról ismert gonosz figurát fogják most nagyvásznon megjeleníteni, ugyanis miután lementek a feliratok egy kitetovált fiút láthattunk, amint puszta akaratával egymaga épít fel egy piramist.

A hardcore rajongók tudhatták: most jött el Apokalipszis kora. Az X-men képregények egyik legerősebb rohadéka most végre filmen is megjelenik. És amint az az új trailer-ből is kiderül, könnyedén fogja félreseperni az X-Men – Az Elsők-ből megismert fiatalabb Charles Xavier-t és csapatát, sőt még Magneto sem bújhat el. A videóban láthatjuk, hogy a legelső Bryan Singer által rendezett X-Men a kívülállókból ismert csapat ebben a filmben fog megalakulni, viszont itt az első epizódban feltűnt Küklopszot, Jean Grey-t, Ciklon-t és Árnyékot új, ifjabb színészek fogják eljátszani.

És akkor most az első hangulatok a jövő májusán érkező filmből:

Hozzászólások