Videó! – Bárdosi Sándor megmutatta kisfiát

Sírva fakadt a büszke apuka

2015/01/15

Elképesztően cuki videó készült Bárdosi Sándor és Ildikó kisfiáról. A most már több mint egy napos csöppség hatalmas boldogságot hozott a házaspár életébe.

Tegnap hajnalban, 00:03-kor látta meg a napvilágot Bárdosi Sándor Alex, az olimpikon kisfia. Szerencsére a törékeny anyuka és a baba is jól vannak – számoltunk be elsők között az örömhírről.

bardosi2

Az olimpiai ezüstérmes birkózó felesége már 12 hete állapotos volt, amikor barátnője rávette, hogy csináljon egy terhességi tesztet, Ildikó megkeményedett alhasára hivatkozva. Először nem is mert hinni a szemének, ezért mielőtt férjéhez rohant volna az örömteli hírrel, inkább biztosra akart menni. Azonnal a magánrendelőbe sietett, ahol bebizonyosodott, hogy a teszt valós eredményt mutatott. Ezután már nem volt más hátra, mint hogy férjével közösen osztozzanak a boldogságban. Mivel Bárdosi éppen órát tartott, Ildikónak volt ideje kigondolni, hogyan is közölje gyermekük érkezését a leendő apukával. Egy kiscipő volt a hírvivő, amit megpillantva rögtön elsírták magukat.

A pici édesapja nevét kapta, ugyanis az ő családjukban is tradíciónak számít ez. Az Alex pedig azért volt indokolt Sanyi szerint, mert külföldön könnyebben boldogulhat majd ezzel a névvel. Kiderült, hogy ő is pont ekkora súllyal és magassággal született.

bardosi4

Kedden reggelt indult meg a szülés. Attól a pillanattól kezdve, hogy elfolyt a magzatvíz, természetesen a büszke apuka végig Ildikó mellett volt, aki órákon keresztül vajúdott. Végül szükség volt a beavatkozásra, ugyanis az orvosok biztonságosabbnak látták ezt a megoldást. Híres olimpikonunk egy percre sem hagyta „magára” a picit, sőt amint lehetett, azonnal magához ölelte. Szerencsére a baba és a mama is jól vannak.

Sanyi meglepődött, amikor meglátta, Ildinek még mindig nagy maradt a pocakja, de utána megnyugtatták, hogy ez teljesen természetes. Hatalmas örömét pedig valószínűleg ma fogja megosztani barátaival egy tejfakasztó buli keretein belül.

Hamarosan Pachmann Péter is (újabb) apai örömök elé néz. A TV2 Tények című műsorának hírolvasója tavasszal házasodott össze szerelmével, amit teljes mértékben titokban tartottak. Az viszont már nyilvános, hogy a márciusban érkező babájuk kislány lesz. Sok boldogságot és egészséget kívánunk nekik is.

Hozzászólások