Videó! – Bejelentkezett a berki Costa Ricáról

Berki Krisztiánnak édes az élet külföldön

2014/11/13

Néhány nappal ezelőtt érkezett meg Berki Krisztián a mesés Costa Ricára, ahol az Éden Hotel első férfi műsorvezetőjeként meg is kezdte a munkát a stábtagokkal. Pár órával ezelőtt videóban üzent a TV2 jövő évi új műsorairól és be is mutatta új otthonát, melyet néhány hónapig élvezhet.

berki6

„Üdvözlöm Önöket Costa Ricáról! Ahogy láthatják, azért nagy duzzogva el lehet viselni. Remélem, jól vannak, és élvezik, hogy otthon ennél frissebb az idő. 2015 tavasza igazán izgalmas időszak a TV2 Csoport életében, ugyanis a következő műsorokkal készülünk: Lesz többek között Az ének iskolája, valamint újra csobban a Hal a tortán. Jön még a Kapsz egy fülest, és mi is? Ja, az Éden Hotel. Lesznek még kisebb-nagyobb meglepetések, de természetesen, csakis pozitívak.

berkikrisztian_costarica4

Szinte minden percben Önökre gondolunk innen, a Csendes-óceán partjáról. Azért akadnak kellemetlenségek, a párától begöndörödik a hajam. Ettől a zavaró körülménytől eltekintve, higgyék el, nagyon keményen dolgozunk. 2015-ben ismét találkozunk. Önöknek minden jót, viszontlátásra!”

berki5

Ilyen az élet Costa Ricán a berki szemével: Nézd meg a videót!

Képek forrása: SuperTV2, Berki Krisztián Facebook oldal

Hozzászólások