Videó – Berki kislánya már most igazi küzdőszellem

Hatalmas várat épít és falat mászik

2015/06/21

Berki Natasa Zselyke anyukájával együtt kiruccant a hétvégére, és bebizonyította, hogy igazán sportos kislány: várat épített és falat mászott.

Berki Krisztián és Hódi Pamela kislánya alig múlt másfél éves, de már most látszik rajta, hogy igazi küzdőszellem. A hatalmas szivacskockákkal is megküzdött és várat szeretett volna építeni. Ugyan az építmény nem állt össze, de Nati nem keseredett el, ha ledőlt néhány kocka. Tündéri mosollyal emelgette a számára nagy és nehéz kockákat.

Várat építünk❤️

Posted by Hódi Pamela – hivatalos oldal on 2015. június 19.

 

A várépítési próbálkozás után még rengeteg energiája maradt Berki Natasa Zselykének. Kötélből font létrán akart felmászni a falra. Anyukája lelkesen biztatta, és a tündéri kislány töretlenül próbálkozott, sokszor meg-meg csúszott a kötélen, de mindig fel tudta tolni magát a magasba. töretlenül. Végül azonban a kis lábakból elfogyott az erő, így lehuppant a szivacsra.

 

Majdnem sikerült☺️

Posted by Hódi Pamela – hivatalos oldal on 2015. június 19.

Nati a múlt héten is megmelengette az internetezők szívét, ugyanis a nagy forróságban önfeledten pancsolt, és felszabadultan, gurgulázva nevetett. A részletekért kattints IDE!


Hozzászólások