Videó – Beteljesült VV Dennisz szexfantáziája

Fanni győzött, mégis a fiú kapta a nyereményt

2015/01/26

Hatalmas meglepetéssel zárult a VV7 iskolahete, a legjobb tanulónak ugyanis Fannit választották, a legnagyobb ajándékot mégis VV Dennisz kapta, aki végre beteljesíthette szexfantáziáját Fannival. 

Izgalmas pillanatokon vannak túl a VV7 játékosai, hiszen nem csak olyan fogalmakkal ismerkedtek meg a héten, mint a rokokó vagy a prím számok, de szombaton még szóban is számot kellett adni a megszerzett tudásukról. A tét nagy volt, hiszen a legjobb tanuló egy védettséget jelentő lila kendővel lett gazdagabb a kiválasztás előtt.

A vizsga végére a legjobb tanuló címért folyó versenyben három tanuló maradt esélyes: a jogász hallgató Dani, akitől, valljuk be, elvárható némi tudás, Edina, aki egész héten gürcölt azért, hogy ő lehessen a legjobb, és Fanni, aki leginkább okosnak tűnő megjelenésével szeretett volna érvényesülni a tanárok előtt. 

VV Fanni és Dennisz
Beteljesült a szexfantázia (fotó: Bors)

Az eredményhirdetés előtt azonban úgy tűnt, Fanni mégsem olyan biztos magában, hiszen komoly fogadást kötött Dennissel: amennyiben ő kapja a lila kendőt és a dicsőséget, hajlandó végre takaró nélkül szexelni a zuhanyzóban. A bizonyítványok kiosztásakor valószínűleg VV Dennisz lehetett a legboldogabb, még úgy is, hogy közben két tárgyból is megbukott, hiszen a tanárok a 21 éves bongyori lányt szavazták meg a villa legjobb tanulójának.

Úgy tűnik, Fanni mindig betartja az ígéretét, hiszen este bevonult Dennissel a fürdőszobába, és végre a paplan takarása nélkül adták át magukat az élvezeteknek.

Hozzászólások