Videó – Bódi Sylvi a döntőbe vetkőzte magát

Nézd meg a legnagyobb villantásait!

2014/10/22

Bódi Sylvi nem tétlenkedett a dzsungelben, és amint alkalma nyílt rá, ledobta a ruháit. Az egykori playmate ismét bebizonyította, hogy nem az a szégyenlős típus, és bátran vetkőzik teljesen meztelenre a kamerák és a társai előtt.

Bár a férfiak többsége már jól ismeri Bódi Sylvit – ha máshonnan nem, a férfimagazinok lapjairól, hiszen több alkalommal készült már róla meztelen fotósorozat. Arra azonban nem számítottunk, hogy a szexi modell a dzsungelben is bátran megválik ruháitól.

Afrikába érkezésükkor a celebek egy luxusszálloda medencéje körül gyűltek össze, ahol Bódi Sylvi volt az első, aki ledobta a kényelmetlen ruhákat és bikiniben folytatta az ismerkedést a többikkel.

bs

A modell később sem tartott attól, hogy kíváncsi szemek esetleg meglesik fürdés közben, sőt: a bikini felsőjét is a táborban hagyta inkább, hogy semmi se zavarja a természet lágy ölén. Barátnője, Angéla ugyan eltakarta kebleit egy ideig, de miután a törölköző a földön kötött ki, Sylvi úgy döntött, nem szégyenlősködik tovább és szexi táncot lejtett a kamerának.

Miután a melltartótól már megszabadult, nem kellett sokáig várni, hogy a bugyi is lekerüljön róla. Miután Angélával kiértek a partra, úgy döntött, nem is próbálkozik a törölközős megoldással, azonnal ledobta a ruháit, hogy semmi se zavarja fürdőzés közben.

Sylvi azt is bebizonyította, hogy egy igazi fotómodell a dzsungelben sem hagyja otthon a munkát: Gáspár Laci “kamerája” előtt profiként vágta pózba magát.Sylvi nem a levegőbe beszélt, amikor azt állította: bevállalós lesz a dzsungelben.

Hozzászólások