Videó – Bódi Sylvi hatalmasat villantott

Beváltotta ígéretét a dzsungelben

2014/10/13

Alig egy hetet kellett várni, és Bódi Sylvi kitárulkozott a dzsungelben. No nem vállalhatatlanul, de épp annyira, hogy ő maga és a nézők is örömüket lelték benne. És persze Angéla is.

sylviA Celeb vagyok, ments ki innen! indulása előtt Bódi Sylvi azt hangsúlyozta lapunknak, hogy ő nem „Miss Királylány”, hanem egy bevállalós, srtapabíró, vagány csaj. A legtöbb néző megdöbbenésére, a glammodell bebizonyította, hogy valóban ilyen. Nem borul ki, megértő és türelmes, de ha valaki elveti nála a sulykot, akkor megmondja neki a magáét. A feladatok alól pedig nem hogy ki akarná húzni magát, hanem alig várja, hogy újabb kihívás elé állítsák.

A legutóbbi adásban azonban nem csak a kemény csajt, hanem a bombázó énjét is megmutatta. Angélával lement a folyóhoz fürdeni, ahol nem vacakolt sokáig azzal, hogy takargassa magát. Egy szál bugyiban beállt a vízbe, és nem csupán lecsutakolta magát, hanem még némi szőrtelenítést is elvégzett a dzsungelben. A nővé operált Angéla lélegzete is elállt a látványtól.

Ha elmúltál 18 éves, a videót megnézheted ITT

Hozzászólások