Videó – Brutális baleset sokkolja a világot!

2015/07/22

Sokkoló és egyben zseniális kisfilmmel próbálják felhívni az autósok figyelmét arra, hogy vezetéskor semmi sem lehet fontosabb.

Egy poszt, egy komment, egy keresés, egy sms, egy lájk sem ér meg annyit, hogy kockára tegyük érte az életünket – ezzel az üzenettel igyekszik felhívni az autósok figyelmét az A&AT legújabb kisfilmje, amely a vezetés közbeni telefonás veszélyét mutatja be.

Sajnos hiába minden figyelmeztetés, büntetés és tiltás, még mindig nagyon sok autós nyomkodja a telefonját vezetés közben. Pedig elég egyetlen rossz mozdulat, egy pillanatnyi figyelemelterelés, és tragikus véget érhet egy ártatlan utazás is.

A “Közel az otthon – a telefonod várhat” című négyperces videó teljesen hétköznapi jelenetekben mutatja be a közlekedés néhány résztvevőjét, ám ami a kisfilm végén történik, az teljen váratlanul és megdöbbentően hat a nézőre. A tragédia épp olyan hirtelen következik be, mint ahogy az életben is megtörténhet.

Ám a videó azt is megmutatja, hogy minden olyan tragédia, ami a sofőr figyelmetlenségéből fakad, megelőzhető, ha nem nyomkodjuk vezetés közben a telefonunkat.

Hozzászólások