Videó – Curtis Pitbullal bulizott

Minden pénzt megért neki

2015/09/24

Nem akármilyen világsztárt csípett el Curtis Las Vegasban: a rapper fenegyerek Pitbull koncertjén tombolt az éjszaka.

Amerikai körutazása következő állomásán, Las Vegasban Curtis egy igazi szupersztár hatalmas koncertjén járt. Pitbull hazánkban is az egyik legkedveltebb előadónak számít, a Planet Hollywoodban pedig igazi felejthetetlen show-t csinált.

„Biztosak voltunk abban, hogy nagy durranás lesz ez a buli, mert októberben itt, a Planet Hollywoodban fog fellépni, és ez volt az első koncertje. Persze azt nem gondoltam, hogy ennyire hatalmas a fickó, de most már látom, hogy van mit tanulni. Színpadi jelenlétből és előadásmódból is 10-est kap tőlem” – árulta el nevetve Curtis.

Bár sokan támadják Pitbullt, hogy a csapból is ő folyik, és nincs sláger nélküle, Curtis szerint ezt minden sikeres előadó megkapja.

Otthon minket is sokat támadtak, amikor megjelent a Belehalok, a Nekem ez jár vagy a Csak te létezel, hogy állandóan ezeket a zenéket nyomjuk. Szerintem Pitbull ugyanolyan megkérdőjelezhetetlen jelenség itt kint, Las Vegasban, mint mi Magyarországon. Én azt mondom, hogy csináljon valaki jobbat nála, és utána ugathat – mondta el az őszinte véleményét Curtis.

A rapper nem egyedüli magyarként tombolta végig Pitbull koncertjét, hiszen a VIP-ben a Rakonczai testvérekkel is összefutott. Curtis elárulta: ide a belépő 600 dollár volt, de minden centet megért az a hangulat, ami ott fogadta.

Hozzászólások