Videó – Dennis csak szexre használja Fannit?

Véget érhet a párocska románca

2015/01/30

Vége felé közeledik VV Fanni és Dennis kapcsolata? Bár a párocska a játék elején csak a szex miatt talált egymásra, egyre többször beszélgetnek érzelmekről – vagy éppen azok hiányáról.

A VV7 legaktívabb párja, Fanni és Dennis számtalan szexuális kalandon van már túl, az utóbbi időben azonban többször is felmerültek beszélgetéseikben az érzelmek. Márpedig egyáltalán nem ilyen irányba mutatott a kapcsolatuk: VV Fanni a játék elején leszögezte, hogy neki nem tetszik Dennis, viszont a szex nagyon jó vele, mert működik köztük a kémia, ráadásul Dennis férfiassága nem olyan, milyennek eddig találkozott, hanem tökéletes!

Ehhez képest Dennis, aki igen nagy csődör hírében áll – már csak azért is, mert a beköltöző show-n szakított addigi barátnőjével -, a párbajhoz kapcsolódó kampánybeszédében burkoltan szerelmet vallott Fanninak.

“Olyan mély érzések vannak bennem irántad, amik szerintem, ha nem is itt bent, de a kinti életben ki tudnak majd bontakozni, és szívvel-lélekkel és imádással adom neked oda ezt a cédulát” – mondta Dennis barátnőjének arra buzdítva, hogy őt várja vissza a párbajról.

Abban mindketten megegyeznek, hogy az ágyban remekül működnek együtt, ám az érzéseikben egyáltalán nem biztosak. Fanni szerint ugyanis Dennis csak kihasználja őt, szexuális tárgyként kezeli.

Ezek után Robin, aki saját bevallása szerin nem nagy kapcsolat-guru, szomorú jövőt vetített elő Dennisnek: szerinte ugyanis a jelek szerint nem sokáig fog tartani a kapcsolatuk. 

Az mindenesetre biztos, hogy VV Fanni és Dennis korábban sokkal izgalmasabb perceket töltött el a zuhanyzóban. És a hálószobában. És a nyugiszobában. Sőt a szaunában is.

 

 

Hozzászólások