Videó – Durva szexvideót loptak a TV2-től

Az Éden Hotel szereplői apait-anyait beleadtak

2015/02/27

Főhet a fejük az Éden Hotel készítőinek, ugyanis olyan kemény szexvideó került a netre, amit a TV2 nem szeretett volna közzétenni.

Friss szexxvideó az édenhotelból! Costa rickai felvétel 2015! – szól a rossz helyesírással beharangozott jelenet ajánlója a videómegosztó oldalon.

A szenvedélyes képsorokra az egyik napilap olvasója hívta fel a figyelmet.

Jó kis videó, és majd meglátják, hogy a szereplők mindent beleadnak. Igazából jobb, mint egy pornó, látszik, hogy nagyon egymásra hangolódtak” – írta a neve elhallgatását kérő szemfüles.

Éden Hotel szexvideó
A kiszivárgott videón szenvedélyesen szeretik egymást

A héten indult reality pikáns képsorát a TV2 nem szerette volna közzétenni, éppen ezért a csatorna ki fogja vizsgálni, hogy hogyan kerülhetett ki az egyébként zárt gyártási rendszerben készülő Éden Hotel videó. Vélhetően egyébként az utómunkák során valaki mobiltelefonnal rögzítette a szexvideót, hiszen a megosztón lévő anyag igen rossz minőségű.

Olyan felvételről van szó, amelyet nem szántunk képernyőre. Nem megyünk el szó nélkül az eset mellett, vizsgáljuk annak a körülményeit, hogyan kerülhetett fel a videoportálra a képsor” – mondta a Blikknek Koltay Tamás, a TV2 kommunikációs vezetője.

Hozzászólások