Videó – Ezek a sztárok léptek le az RTL Klubtól

A Sztárban sztár versenyében próbálnak szerencsét

2015/08/17

Jó néhány sztárt megszerzett magának a TV2 az RTL Klubtól az egyik legnépszerűbb műsor, a Sztárban Sztár csapatába.

Bár a hivatalos névsor még nincs meg, a Sztárban Sztár beharangozó videóiban a legtöbb híresség felismerhető – ezek alapján pedig a TV2-nek sikerült ismét átcsábítania néhány húzós nevet a konkurens csatornától.

A lányok közül több RTL-es arcot is köszönthetünk: a versenyzők között lesz Tóth Gabi, aki bár TV2-esként kezdte a Megasztárban, később váltott, és az X-Faktor zsűriasztalánál kapott helyet, most azonban ismét visszatért az anyacsatornához. Az új show sztárjai közül nem csak ő szerepelt korábban az X-Faktorban, hiszen ősztől a TV2-n bújik majd álarcok mögé négy korábbi versenyző, Csobot Adél, Wolf Kati és a Nyári lányok is.

Más RTL-es is feltűnik majd a show-ban, hiszen a csajok között van még Janza Kata, aki mostanában a Barátok Köztben tűnt fel egy-egy epizód kedvéért. Az utolsó hölgy Baby Gabi lesz.

A férfiakat már sokkal nehezebb felismerni, hiszen míg a hölgyek csupán szőke parókát viselnek, az urak Michael Jackson Thriller című klipjét imitálják a szpotban, a barna festék, a pilótaszemüveg és a bongyori paróka pedig szinte ellehetetleníti a beazonosítást.

Azt azonban így is láthatjuk, hogy a szintén TV2-n kezdő, majd az RTL Celeb vagyok műsorában parádézó Gáspár Laci szerepel a versenyzők között. Rajta kívül Csonka András, Az Irigy Hónaljmirigyből Győző, Bebe és Rácz Gergő a biztos versenyzők, az utolsó úrról azonban eltérnek a vélemények – Vastag Csaba vagy Peter Sramek száll még harcba?

Hozzászólások