Videó – Felébredt Bobbi Kristina

Majdnem három hónapig volt kómában

2015/04/20

Felébredt a kómából Bobbi Kristina – legalábbis apukája, Bobby Brown ezzel a bejelentéssel zárta legutóbbi koncertjét, amit hatalmas ováció fogadott.

Whitney Huston és Bobby Brown lánya január végén került kómába, és ez alatt az idő alatt rengeteg ellentétes bejelentés látott már napvilágot az egészségi állapotát illetően: többször keltették halálhírét, azt is megjósolták már, hogy mikor fogja a család lekapcsoltatni a lélegeztető gépet, amely életben tartja, de azt is írták már róla, hogy egyre jobban van.

Most azonban saját édesapja tette meg a nagy bejelentést, miszerint 21 éves lánya felébredt.

„Bobbi felébredt és engem néz” – mondta az énekes koncertje végén, amit hatalmas ovációval fogadott a közönség.

Bobbi Kristina január 31-én került kórházba, miután a fürdőkádjában eszméletlenül találtak rá. A rendőrség a mai napig nem tudta megfejteni, mi történhetett Whitney Huston lányával azon a tragikus éjszakán: sokak szerint Bobbi Kristina öngyilkosságot akart elkövetni – erről árulkodik az is, hogy 2012-ben meghalt édesanyja hasonló körülmények között vetett véget életének. A család azonban a fiatal lány férjét is meggyanúsították a gyilkossági kísérlettel, hiszen a fiatalok kapcsolata nem volt mindig felhőtlen.

Sokan szkeptikusan fogadták Bobby Brown furcsa bejelentését, hiszen eddig a család mindig hivatalos közleményekben számolt be Bobbi Kristina állapotának változásáról. Ráadásul néhány napja amerikai lapok még arról cikkeztek, hogy a család a lélegeztető gépek lekapcsolását tervezi.

Hozzászólások