Videó – Gombos Edina nyilvános helyen szoptat

A műsorvezető szerint kisfia igényei a legfontosabbak

2015/05/26

Gombos Edina kiáll a nyilvános helyen szoptató kismamák mellet. Olyannyira, hogy ő sem zavartatja magát, amikor kisfia éhes; akár egy parkban is megeteti Matteot.

Bár az Aktív műsorvezetője nagyon intim dolognak tartja gyermeke szoptatását, de a pici igényeit mindenek elé helyezi, ezért akár nyilvános helyen is megszoptatja a kisfiát.

Azt gondolom, hogy ők elsőbbséget élveznek, és ha hangot adnak annak, hogy éhesek, akkor meg kell őket etetni. Hogy ezt valaki hogy kivitelezi, az anyukafüggő. Nálunk az a megoldás szokott lenni, hogy viszek magammal egy szopikendőt, és mivel ez egy intim dolog anya és gyermeke között, ezért én megpróbálom úgy megoldani, hogy letakarom magunkat” – mondta Gombos Edina.

A műsorvezető szerint minden azon múlik, ki hogyan kezeli ezt a helyzetet; úgy gondolja: mindent meg lehet oldani diszkréten

Amikor egy nő szoptatja a gyerekét, annyira sok nem látszik a melléből, hogy az botrányos lenne vagy meg kellene szólni. A pici feje a babának kitakarja, a karja ott van, tehát azért elég diszkrét ez a helyzet. Ahhoz nagyon gonosznak kell lenni, hogy ezt valaki felháborítónak találja” – tette hozzá a műsorvezető.

Hozzászólások