Videó Gombos Edina tündéri kisfiáról

Most az egész család körülöte forog

2015/05/01

Gombos Edina, a TV2 népszerű műsorvezetője egy hónappal ezelőtt életet adott második gyermekének, Matteónak. Eleinte nyomatékosan kérte a sajtót, hogy ne zavarják a családot az új jövevény miatt, most azonban megmutatta a kisfiút a nyilvánosságnak is.

Gombos Edina második gyermeke március 30-án született meg, a kis Matteo egészséges. Bár a műsorvezető komoly fizikai megpróbáltatásokat állt ki a terhesség alatt, de zokszó nélkül viselte el a legkomolyabb fájdalmakat is. A kisfiú születése után viszont mindenkit arra kért, egy picit hagyják békén a családot, és új tagját.

A sajtót a születés óta most először engedte be a lakásába, a TV2 Aktív című műsorának mutatta meg a kis Matteót, aki nemcsak az ő napját aranyozza be, hanem az egész családét, hiszen mindenki örömmel veszi ki a részét abból a törődésből, ami az újszülöttet körülveszi.

Kislánya, Miri mindig ott van körülötte, imádja öccsét, édesapja, Alberto pedig kubai gyökereit úgy ápolja, hogy spanyolul beszél mindkét gyermekéhez, hogy minél hamarabb átadja nekik azt a pluszt az életben, hogy két nyelvet tudnak beszélni anyanyelvi szinten.

Hamarosan egyébként az immár négytagú család hosszú útra megy, egy hónapra Amerikába utaznak, a kis Matteo keresztelőjére. Gombos Edina pedig orvosi beavatkozás előtt is áll, hiszen veseköveit, melyek a terhesség alatt jöttek elő, és amelyek komplikációt okozhattak volna, most már műtéti úton kell eltávolítani.

Hozzászólások