Videó! – Ilyen lánykérésről álmodik minden nő

Visszautasíthatatlan ajánlat

2015/07/12

Rengeteg videó kering a világhálón, ami a legkülönlegesebb lánykéréseket örökítette meg. Ez a magyar fiú olyat tett, amit előtte még senki. Lássuk be, minden nő erről álmodik. Vigyázat, könnyfakasztó képek következnek!

Egy forró, júliusi napon mit sem vár jobban az ember lánya, mint hogy nyakig beöltözve egy sötét színházteremben átvehesse azt az okmányt, ami egy életre megpecsételi jövőjét, amiért annyit küzdött és dolgozott. Amiért éjszakákon át virrasztott, feláldozva időt és energiát. Ami miatt párja néha ugyan elhanyagolva érezhette magát, de mindenért kárpótolta a törődés és szeretet. A diplomaosztók rutinszerű működését törte meg egy hősszerelmes fiú, aki hihetetlen magabiztossággal és könnyfakasztó érzelmekkel állt ki a pódiumra, és tett valami olyat, amire minden nő vágyik. Nézd meg a videót!

Nem volt még elég a romantikából? Akkor ismerd meg Gábor és Dóra történetét még közelebbről. A Városi Televízió Szeged interjút készített a nem mindennapi lánykérés két főszereplőjével. Videójuk eddig már több, mint százezren látták. Úgy látszik még mindig sokan hisznek a romantikában. Reméljük az urak közül pedig rengetegen példát vesznek Gábortól. Ismerd meg őket személyesen!

Hozzászólások