Videó – Íme az eddigi legdurvább villaszex

Edinát és Lacit szétfeszítette a szenvedély

2015/01/21

Véget ért a hetekig tartó önmegtartóztatás: VV Edina és VV Laci egymásnak estek, aminek a vége egy vad szexuális kaland lett.

Beteljesült a villa szerelmespárjának kapcsolata: Laci és Edina a kameráktól sem riadt vissza, olyan hevesen estek egymásnak. A macsó srác hetek óta próbálta ágyba csábítani erdélyi kedvesét, ám a lány a családja nemtetszésétől tartva eddig ellenállt – bár komoly kínokat élt át: volt, hogy Fannit és Dennist leste meg, hogy némi erotikához jusson.

Néhány napja aztán történt valami köztük az ágyban – hogy pontosan mi, azt nem tudjuk, de a takaró mozgásából és VV Edina szégyenlős arckifejezéséből ítélve Lacinak sikerült megostromolnia a lányt – most azonban nyilvánvalóan megtörtént, aminek meg kellett.

A párocska olyan vadul egymásnak esett, hogy azzal sem foglalkoztak, ki látja meg őket. A kamerák elől nehéz elbújni, a takaró pedig sokszor csúszkál ide-oda, így premier-plánban nézhettük végig, hogy a szerelmesek egymáséi lesznek.

Bár sokan találgatják (többek között a villa lakók is), hogy vajon Laci közeledése taktikai vagy érzelmi indíttatású, a legutóbbi párbaj győztese kijelentette, hogy a VV7 után is szeretne kapcsolatot erdélyi barátnőjével.

Úgy tűnik, VV Edina valamit nagyon tud, hiszen nem csak Lacit sikerült végérvényesen az ujjai köré csavarni: legutóbb VV Robin is felfedte előtte az érzéseit, vagyis hogy nem feltétlenül barátként tekint rá.

Hozzászólások