Videó – Intenzív osztályra került VV Maci

Számára véget ért a játék

2015/01/13

Ilyen még nem történt a Való Világban! VV Maci kórházba került, ezért fel kellett adnia a játékot.

A Való Világ vezetősége maga hozta meg a döntést, hiszen VV Maci élete a tét. 

Folyamatosan konzultáltunk az orvosokkal, és végül arra jutottunk, hogy mivel Macira most hosszas vizsgálatok várnak, amelyek több hétbe is beletelhetnek, sajnos számára a VV7 ezennel véget ér. Hiszen a többiekkel szemben nem lenne fair, hogy hosszú kihagyás után visszatérjen. Ezt a játékot csak a villa falai között lehet játszani. Az elsődleges szempont viszont Maci egészsége, a villában nem tudjuk számára biztosítani a meglelő körülményeket” – mondta a Blikknek a Való Világ vezetősége.

Maci sokáig ostorozta magát a történtek miatt. Tudja, hogy nagyot hibázott, és ezért most véget ért számára a játék.

Nagyon haragszom magamra. Tizenkét éve vártam erre a lehetőségre, most meg valószínűleg a saját hibámból fel kell adnom a játékot. Olyan ez, mint amikor az ember nagyon szerelmes, és iszonyatosan megbízik a másikban, számít rá, szereti, de tudja, már nem működik. Korábban is volt már, hogy begörcsölt a hasam, de ennyire erős fájdalmat még nem éreztem. Akkor ijedtem meg igazán, amikor egyik pillanatról a másikra minden kijött belőlem. Amikor behoztak a kórházba, kiderült, van két epekövem, de egyelőre nem tudom, hogy megműtenek-e emiatt” – mondta zokogva Maci.

Társaitól videoüzenetben búcsúzott, de megfogadta: bár a játékot muszáj feladnia, az álmait nem fogja.

Nagyon sajnálom, hogy így alakult, de nekem ez a játék most véget ért. Tudnotok kell, hogy szeretlek mindannyiótokat, mert mindenkiben van valami szerethető. Megígérem, hogy a történtek ellenére nem adom fel az álmaimat, hanem a jövőben is harcolni fogok értük” – jelentette ki a búcsúüzenetben Maci.

Hozzászólások