Videó – Kandikamera Ördög Nóri otthonában

Mici és Venci szanaszét pakolt

2015/07/22

Ördög Nóri nagy feladatra vállalkozott: nekivágott a családdal egy hosszú hétvégének. A készülődést meg is örökítette, mintha egy kandikamerás felvételt látnánk a gyerekekről, amint kipakolják a majdnem összecsomagolt bőröndöt.

Vannak olyan feladatok, amik a TV2 műsorvezetőjének rendszeretetén is kifognak, ilyen például, amikor két gyermekkel próbál összepakolni egy hosszú hétvégére. Ennek ellenére remek tippeket tud adni, hogy hogyan érdemes csinálni.

Nincs olyan, hogy lecsukhatatlan bőrönd! Ess neki még egyszer: préseld, lapítsd, tuszkold, rángasd, teljes testtel, térddel, körömmel. Menni fog, hidd el! A teljesen reménytelennek tűnő esetek is megadják magukat előbb-utóbb! Ha megúsztad négy visszafordulás alatt, istenkirálycsászárnő vagy” – tanácsolja Ördög Nóri a Kisfelfedező blogon.

Ördög Nóra

A népszerű műsorvezető arra is utal, hogy a készülődés miatti feszült pillanatok a házaspár között akár veszekedésbe is torkollhatnak.

Az teljesen normális, ha az első fél óra alatt nem szóltok egymáshoz a férjeddel. Jobb is ez így mindenkinek. Nyugalom. Ahogy nő a távolság az otthonotoktól, úgy csökken az elindulás körüli agybaj okozta stressz és feszültség. Ha addig sem beszéltek, nem fogtok összeveszni. Ennél jobban” – fogja viccesre a pattanásig feszült helyzetet.

Nóri videót is készített a pakolásról, amint a gondosan előkészített bőröndöt kirámolja két tündéri gyermeke, Mici és Venci. A cuki videót megnézheted ITT!

Hozzászólások