Videó – Kendőzetlen villaszex

VV Fanni mindent megmutatott magából

2015/01/05

Egyre forróbb a hangulat a VV7-ben: azt már megszokhattuk ugyan, hogy Fanni és Dennis úton-útfélen egymásnak esik a nyugiszobában, ám a szolimániás lány megfogadta, takaró nélkül sosem szexel. Most azonban lehullott róluk a lepel!

Fanni megmondta a tutit: ő nem hajlandó takaró nélkül szeretkezni, hiszen nem szeretné, ha minden perverz őt nézné, ráadásul mindezt ingyen. Most azonban annyira hevesen egymásnak estek Dennissel, hogy a légyott közben lehullott róluk a takaró, így élő adásban nézhette végig bárki a pornófilmre hajazó jelenetet.

Fanni és Dennis ismét egymásnak estek – ezúttal azonban lehullt róluk a takaró:

A 21 éves Fanni családja miatt kezdte úgy a játékot, hogy nem megfogadta: nem szexel a kamerák előtt, ám egy héttel a beköltözés után engedett a kísértésnek. Nem csoda, hogy anyukája kiborult kislánya viselkedése miatt.

“Nem vagyok kíváncsi a gyerekem szexuális életére! Ha ilyen jelenetet látok a tévében, inkább elkapcsolok. Nem értem, hogy lehetnek ennyire gátlástalanok? Itthon azt látta, hogy a hálószobatitok az csak két emberre tartozik… És bevallom, félek attól, hogy nem azért teszi, mert megéli minden pillanatát, hanem mert úgy érzi, ezzel ő más lesz” – nyilatkozta a Blikknek Fanni édesanyja.

Fanni és Dennis gyakori légyottjainak azonban már megvolt a böjtje: néhány hete Fanninak terhességi tesztet kellett kérnie, a fiatalok ugyanis nem védekeztek.

Hozzászólások