Videó! – Leállt Danny Blue szíve a műsor forgatása közben

Hajdú Péter sokkot kapott

2014/11/20

Uri Geller utódja, Danny Blue volt Hajdú Péter vendége a tegnapi adásban. A mentalista a lehető legveszélyesebb kísérlettel próbálkozott meg. Az eredmény drámai volt.

Sokat készült a tegnapi mutatványra Danny Blue. Az életveszélyes produkció nagyon kockázatos, de hiába próbálták lebeszélni, hajthatatlan volt. A szívét működtető elektromos impulzusok kontrolálásával előbb lelassította, majd teljesen leállította teste motorját.

Mielőtt sor került volna a kísérletre, elárulta, erre csak kevesen képesek, ő mégis megpróbálta a kamerák és a közönség előtt. Hogy csökkentsék a kockázatot, mentősök figyelték EKG gép segítségével az állapotát, Hajdú Péter pedig a csuklóján ellenőrizte pulzusát. A műsorvezető szinte sokkot kapott az ijedtségtől…

Mielőtt teljesen leállt volna a szíve ezt üzente Danny Blue az embereknek: „Ezt nem azért csinálom, hogy az embereket megrettentsem; nem azért csinálom, hogy szórakoztassam őket, hanem hogy felhívjam a figyelmüket arra, hogy a szívünkre bizonyos esetekben hallgatnunk kell. Odafigyelni egészségileg, és érzelmileg is arra, hogy mit diktál a szív. Azt gondolom, hogy ez egy olyan fontos üzenet, amit ennek a dolognak a segítségével tudok közvetíteni.”

Ami ezután következett, az a mentősök számára is hihetetlennek bizonyult. Ők voltak a felelősek azért, hogy még időben visszafordítsák az eseményeket, mielőtt kicsúszna a klinikai halál állapotából.

Nézd meg a Frizbi videóját!

 

Hozzászólások