Videó! – LeBron James lezúzott egy nézőt

Egy golfbajnok felesége sérült meg

2015/12/18

A Cleveland Cavaliers játékosa, LeBron James az Oklahoma City Thunder elleni mérkőzésen a labdát szerette volna elkapni, helyette rázuhant egy első sorban szurkoló nézőre.  A nőt, akinek a vállára nagy nyomás nehezedett, kórházba kellett szállítani.

Kellemetlen érzés lehet, amikor a negyedik negyedben, belefeledkezve a meccsbe egyszer csak arra lesz valaki figyelmes, hogy a 203 centis, 115 kilós James száguld felé a levegőben. Sőt, még jól le is tarolja és ránehezedik. Így járt az ausztrál golfbajnok, Jason Day felesége, aki az óriás súlya alatt összeroppanva sokáig meg sem tudott mozdulni, majd hosszas ápolás után, nyakmerevítővel feldíszítve, hordágyon hagyta el a stadiont. A manőver áldozatot követelt, de megérte (?), hiszen LeBron így a pályán tudta tartani a labdát, és a csapat 104-100-ra megverte Oklahomát.

LeBron James saját maga is segített a játékmegszakítás alatt az egészségügyi személyzettel együtt sürögni-forogni, amikor is megütötte a szemét a morcos Ellie Day WTF-re vont szemöldöke.Megszorítottam a kezét, és azt mondta, minden rendben van, csak egy kicsit fáradt vagyok. Rettentően sajnálom a történteket” – irult-pirult az óriás sportoló. Sokáig furdalhatta a lelkiismeret, mert miután mindenki hazaballagott, még gyorsan elnézést kért Twitteren is Ellie Day-től, sőt reméli, szurkolóként ismét viszontláthatja Quicken Loans Arenában. Maximum legközelebb nem ülnek az első sorban, vagy ha mégis, akkor tetőtől talpig páncélban.

Hozzászólások