Videó – Ledobták a ruhákat a VV7 bombázói

Erotika, közös fürdőzés, szolizás minden mennyiségben

2014/12/04

Sok mindent lehet mondani a VV7 lányairól, de hogy szégyenlősek lennének, azt semmiképpen sem. Dóri már az első naptól kezdve megörvendeztette a műsor férfi nézőit meztelen zuhanyzásaival, de most Zsu is csatlakozott hozzá a fürdőszobában. Sőt, a szolinak köszönhetően Fanni is megszabadult a bikini felsőjétől.

Sokszor emlegették a műsor készítői, hogy a Való Világ hetedik szériája minden szempontból rendhagyó lesz, és néhány héttel a beköltözés után kijelenthetjük, hogy nem túlzásról van szó. Sosem láthattunk még annyi meztelen női testet a villa falai között, mint most: a hölgyeket sem a kamerák, sem a lakótársak kíváncsi tekintete nem zavarja.

VV Dóri már a kisfilmjében bebizonyította, hogy aktmodellként nem szégyenlős, és bizony a villában sem hazudtolta meg magát. A férfiak nagy örömére Dóri nem bajlódik azzal, hogy bikiniben zuhanyozzon, sőt, szerda este lakótársnőjét is rávette egy kis meztelenkedésre: Zsuzsával kettesben vonultak a fürdőszobába, ahol egymást méregették. Zsu nem elégedett testével, amiről Dóri is elmondta a véleményét, és tanácsokkal látta el az anyukát.

Dóri és Fanni is teljesen beindult a szolárium láttán!

Az aktmodell nem csak a zuhany alatt engedte el magát, hanem a szoliban is, amit Dennisnek köszönhetően kaparintottak meg. Dóri ledobta az összes ruháját és a kamerákkal mit sem törődve feküdt a csövek közé, tökéletes rálátást engedve csupaszt estére.

A szoli Fannit is megbabonázta: a villa cukisága már a beköltözéskor elárulta, hogy a barnaság a gyengéje, így nem csoda, hogy azonnal bevetette magát a gépbe.

„A szoli az mindent jelent: ő pótolja azt a boldogságot, amitől egy férfitől várok! Sokkal jobban érzem magam, ha barna vagyok: ha a nunim, az arcom, mindenem barna. A smink is jobban mutat, a hajszín is. Tiszta fekete lesz a bimbim is” – vallotta be Fanni.

Hozzászólások