Videó – Liptai szerelmével tombolt a Szigeten

Néhány apró csókot is váltottak

2015/08/11

Robbie Williams koncertjén tombolt Liptai Claudia és új szerelme – a szemfüles fesztiválozók néhány csókot is elcsíptek.

Régen láthattuk olyan boldognak Liptai Claudiát, mint az utóbbi időben, köszönhetően annak, hogy végre ismét bekopogtatott az életébe a szerelem. A népszerű műsorvezető és párja egyelőre igyekeznek a nyilvánosságtól elvonultan ünnepelni a kapcsolatukat, de természetesen ők sem szeretnének a négy fal közé zárkózni.

Így esett meg, hogy korábban egy étteremben kapták őket lencsevégre, ahogy romantikusan vacsoráztak, most pedig a Sziget Fesztiválon csípték el őket, ahogy romantikus hangulatban buliznak és önfeledten csókolóznak.

Clau és kedvese, Pataki Ádám a fesztivál első napjának leghatalmasabb bulijára mentek ki, és láthatóan nagyon élvezték Robbie Williams koncertjét: énekeltek és önfeledten táncoltak. A párocska a koncert alatt szinte kimenekült a zsúfolt VIP részlegből, hogy nyugodtan tombolhasson a brit popcsillag előadásán. Láthatóan nem csak Clau, de Ádám is nagyon jól érezte magát a fesztiválon, és boldogan ölelte át műsorvezető kedvesét.

Bár sokan féltették Liptai Claudiát, amiért ismét egy olyan férfi karjaiban találta meg a boldogságát, akinek családja van, gyermekei és éppen válófélben van volt feleségétől, a képek rácáfolnak a rossz megjegyzésekre. 

Olvass még Liptai Claudiáról!

Hozzászólások