Videó – Loki rástartolt Éden Orsira

Egymásnak estek a Jakuzziban

2015/05/06

Az új lakó, Éden Orsi nem pazarolja az idejét, Gábor után Loki került a hálójába, aki teljesen rágerjedt a lányra; a jakuzziban egymásba gabalyodtak.

Orsi számára valójában csak a taktikáról szól a játék, ezért úgy döntött: minden fiút “kipróbál”, mert így tudja eldönteni, ki volna számára a legjobb pár. Míg előző este Gáborral csókolózott, és arra biztatta, mintegy szövetségesként, hogy együtt nyerjék meg a húszmilliót, következő nap már Loki karjaiban töltötte az estét. Egyáltalán nem biztos, hogy itt meg is áll, de ha a taktikázást vesszük figyelembe, lehet, hogy máris megtalálta a legbefelelőbb partnert céljai eléréséhez?

A nem teljesen józan Orsi jakuzzizni hívta Lokit, aki természetesen kapva kapott az alkalmon. Bár nem tartja túl vonzónak a lányt, mégsem kellett sokáig noszogatni.

Nem egy jó nő az Orsi, viszont van benne valami, ami tényleg megfog. De…, azért annyira nem fog meg” – fejtette ki magvas gondolatait a macsó.

Mindezek ellenére szerette volna, ha Orsival meztelenül csobbannak a jakuzziban, és nehezen törődött bele, hogy a lány csupán félmeztelen fürdőzésre volt hajlandó. Kis beszélgetés után azonban Loki teljesen rápörgött Orsira.

Úgy meg…nálak, mint még soha senkit” – jelentette ki, majd heves csókcsatát vívtak, és nem úgy tűnt, mintha Orsinak ellenére lenne mindaz, ami történik. Vajon milyen fejleményeket tartogatott még az éjszaka?

Forrás: TV2

 

Hozzászólások