Videó – Majka kisfia cukibb, mint valaha

Marián a legnagyobb kedvenceivel találkozott

2015/09/10

Majka kisfia talán még sosem volt annyira cuki, mint amikor a szüleivel ellátogattak Disneylandbe, és személyesen láthatta nagy kedvencét, Donald kacsát.

Majkáék néhány napja indultak egy amerikai körutazásra, aminek egyik állomásaként megálltak Disneylandben is. A rapper apuka láthatóan kisfia legnagyobb álmát valósította meg, hiszen Marián majd kiugrott a bőréből, amikor találkozhatott egyik kedvenc mesehősével, Donald kacsával.

„Az egész világnak látnia kellene, az én kincsem mennyire boldog

Egész évben ezért dolgoztam, de ezért a 15 percért még 50 évet is simán, zokszó nélkül lehúznék… ( és ez csak Donald volt. Plutónál már majdnem le kellett locsolni)” – írta a rajongói oldalára Majka, és egy szuper cuki videót is megosztott arról, hogy üdvözölte Marián Donald kacsát.

Az egész világnak látnia kellene az én kincsem mennyire boldog..❤️❤️Egész évben ezért dolgoztam , de ezert a 15percért még 50 évet is simán zokszó nélkül lehúznék…( és ez csak Donald volt. Plutónál már majdnem le kellett locsolni)

Posted by Majka on 2015. szeptember 9.

Az Ezek megőrültek műsorvezetője egyébként egész utazásukat megörökíti videókon, amelyeket az Instagramon tesz közzé. Így azt is láthattuk, hogy táncol Pluto kutyával Marián, mennyire élvezi a Disney hősök felvonulását vagy hogy milyen vitézül üli meg a körhinta lovát.

A család láthatóan nagyon jól érzi magát a tengerentúlon: Majka, Marián és Dundika Disneylanden kívül járt még a hírességek sétányán, kocsikáztak a pálmafák között és pihentek a Los angelesi pálmafák alatt is.

Olvass még Majkáról!

Hozzászólások