Videó – Majka szájon csókolta Csonka Picit

Erre senki sem számított

2015/10/19

A TV2 stúdiójában elakadt mindenki lélegzete, amikor Csonka András produkciója után Majka felpattant, és megcsókolta a színészt.

A rappernek igazán rosszul sikerült az elmúlt egy hét, ugyanis annyi kritikát még sosem kapott, mint akkor. A közönség egy emberként állt ki Csonka András mellett, és szidta Majkát, amiért folyamatosan negatív kritikával illeti

Éppen ezért Majka gondolt egy merészet, és eldöntötte: megmutatja, hogy igenis kedveli Picit, kritikája mögött nem személyes ellentét áll. 

Én cselszövésre készültem, és ezt végre is hajtom. Annyi pofont, amennyit a Csonka miatt kaptam ebben az adásban, hogy a Csonkával miért csinálom ezt, úgyhogy most én ezennel szeretném megmondani mindenkinek. A Bereczki a múlt héten kihívott a Nyári lányokat, hogy csókoljam meg, én akkor ezt nem tettem meg. Most a Csonka Bandit viszont” – mondta Majka, és akkor szájon csókolta Picit.

Tilla azonnal rávágta: “Nyugalom, a múlt héten az afterpartyn engem csókolgatott, Majkának csókos korszaka van.”

Csonka András szóhoz sem jutott Majka tettétől, döbbenetében csak ennyit tudott kérdezni: “Nem lehetett volna valami kézfogás esetleg, vagy valami baráti?” Ám Majka kijelentette, hogy nem aprózza el egy kézfogással.

Olvass még Majkáról!

Hozzászólások