Videó – Majka úriemberként engesztelte ki Ördög Nórát

Virágokkal halmozta el megbántott műsorvezetőtársát

2014/11/24

Kiengesztelte kolléganőjét Majka: a rapper korábban kemény szavakkal illette Ördög Nórit, ám most férfiasan bevallotta, tévedett, amikor a Rising Star női műsorvezetőjéről előítéletesen nyilatkozott könyvében. Hogy bizonyítsa tévedését, 400 szál holland tulipánnal lepte meg Nórit az öltözőjében.

Tényleg megbánta Majka, hogy korábban bántó szavakkal bírálta újdonsült kolléganőjét, Ördög Nórit. Bár korábban nem ismerték egymást közelebbről, a rapper önéletrajzi könyvében hasonlította össze Nóri és Lilu műsorvezetői stílusát: azt állította, hogy jobban szereti Lilut, mert míg ő kemény és őszinte, Nóri érzelgőssége csupán manír.

Majka biztosan megbánta a kijelentését, hiszen akkor még nem is gondolta, hogy hamarosan együtt fognak dolgozni. Azonban, ahogy egyre több időt töltenek együtt, és az ózdi fenegyerek véleménye is megváltozott, ezért úgy döntött, hogy kiengeszteli műsorvezető társát.

Nórit kedvenc virágával, tulipánnal lepte meg, méghozzá 400 szállal – amiről azért azt is elárulta, hogy nem volt olcsó mulatság. Kolléganője láthatóan nagyon örült az ajándéknak, bár megjegyezte, hogy szívesen venné Majka önéletrajzi könyvének második, javított kiadását.

Majka valóban megbánta, hogy előítéletesen nyilatkozott Nóriról – erre 400 szál holland tulipán a bizonyíték:

Hozzászólások