Videó – Megható búcsú Paul Walkertől

Áprilisban érkezik az utolsó filmje, a Halálos iramban 7

2015/02/06

Megható jelenetekben láthatjuk utolsó filmjének előzetesében a tragikus körülmények között elhunyt színészt, Paul Walkert. A Halálos iramban 7 beharangozójában barátai elbúcsúznak a fiatal sztártól.

Áprilisban érkezik a mozikba a Halálos iramban 7, az utolsó film, amelyben Paul Walker szerepel. A színész 2013-ban, negyven évesen halt meg egy autóbalesetben. A mozi második előzetese akár egy búcsú is lehetne a fiatal tehetségtől.

„Az életben mindig az a pár ember a legfontosabb, aki itt van, velünk, most – együtt vagyunk” – ezzel kezdődik a videó előzetese, közben pedig Paul Walker mosolygós arcát mutatják. A kisfilm további jeleneteiben is szerepel a színész többek között, amikor Vin Diesel azt mondja: „Egy uccsó menet”.

Paul Walker 2013. november 30-án szenvedett súlyos autóbalesetet, miután barátjával egy sportkocsit vittek próbakörre. A Porschét Rodger Rodas vezette, aki azonban elveszítette uralmát felette, és egy villanyoszlopnak, majd egy fának csapódott. Az autó kigyulladt, és két utasa a helyszínen meghalt.

Az egész filmvilágot megdöbbentette a hír, hiszen Paul Walker még csak 40 éves volt. A színész több interjúban is elmondta, hogy élete értelme az autóvezetés és a sebesség, és ha meg kell halnia, abban akar, amit a legjobban szeret.

A Halálos iramban 7 forgatási már jóval a baleset előtt elkezdődtek, és rengeteg jelenetet elkészítettek már a színész szereplésével is. Halálakor természetesen leálltak a felvételekkel, végül mégis befejezték a filmet: felkérték Walker testvérét, hogy játssza el a még kimaradt jeleneteket.

Hozzászólások