Videó! – Meztelenül futott Curtis Újpest utcáin

Elvesztette a fogadást; hatalmas sikert ért el Majkával

2015/03/17

Elképesztő eredményt ért el Curtis és Majka a legnagyobb videó megosztó oldalon. Bizakodtak, de nem gondolták volna, hogy ilyen magas nézettséget köszönhetnek majd rajongóiknak.

Több mint 30 millió ember tekintette meg a Belehalok című videoklipet a Youtube-on, ami kimagasló eredmény, pláne a hazai előadók körében. Széki Attila, Curtis úgy véli, már a pár százezres nézettség is jónak számít, ezért nem is gondolta volna, hogy milliós számot köszönhetnek majd rajongóiknak. Azt is elárulta, Majka sokkal pozitívabban állt a dologhoz, ugyanis a klip megjelenése után egy héttel már elérték az egy milliót. Ekkor fogadást kötöttek, hogy fél év alatt túllépik a 11-et is. Curtis szkeptikus volt, pedig sikerült túlszárnyalniuk ezt a számot is, egészen pontosan 15 milliós lett a nézettségük, ami azóta megduplázódott. Így hát kénytelen volt meztelenre vetkőzni és futni egy kört Új-Pest utcáin…

03

A siker titka szerinte az volt, hogy mindenki magáénak érezhette a dalt és annak mondanivalóját. Természetesen Majkával sem válnak el útjaik, de hamarosan szólólemeze is a polcokra kerülhet.

Silló István, az RC Creative Media tulajdonosa már készül a jövőbeni közös munkára, ugyanis nagyon nagy lehetőségeket lát a tehetséges előadóban, akivel kapcsolatuk barátsággá alakult az utóbbi időben.

Hozzászólások