Videó – Nati igazi profiként pózol

Anyukáját utánozza

2015/09/21

Berki Natasa Zselyke ismét bebizonyította, hogy nem hiába kérték fel modellnek: kész hölgy módjára pózolt anyukája kérésére!

Nati máris igazi kis manöken! A legfiatalabb Berki korábban már aláírta első modellszerződését, és látszik, hogy azóta is lelkesen gyakorolja a szakmát, hiszen pont olyan ügyesen pózol a kamerának, mint az anyukája. Hódi Pamela büszkén osztotta meg a rajongói oldalán a videót, ahol kislánya profi divatmodell módjára illegeti magát.

Nati nem csak azért vágja pózba magát, mert anyukája megkérte rá, hanem élvezi is, amit csinál. Erre utal az is, hogy hogyan is kezdődött ez a pózolás:

„Kb 2 hete a My77 fotózáson felfigyeltünk arra, hogy Natko utánoz Engem, ahogy pózolok a fotósnak! Azóta, ha mondom Neki, hogy pózolj, egyből tudja, hogy is kell tenni a lábacskáját! Annyira cuki” – írta Hóda Pamela a rajongói oldalán. A cuki videót több, mint 66 ezren látták, így sejthető, hogy a kis modellnek egyre nagyobb rajongótábora van.

Kb 2 hete a my77 fotózáson felfigyeltünk arra, hogy Natko utánoz Engem ahogy pózolok a fotósnak! Azóta, ha mondom Neki…

Posted by Hódi Pamela – hivatalos oldal on 2015. szeptember 20.

Nem csoda, hogy Nati modelleket megszégyenítő ügyességgel pózol a kamerának, hiszen még 20 hónapos sem volt, amikor megkötötte első modellszerződését, így van már tapasztalata a szakmában. Apukája, Berki Krisztián akkor azt mondta, hogy a kislánya életében teljesen természetes az, hogy szeret szerepelni, hiszen szülei a kamerák előtt élik a mindennapjaikat – de Natit láthatóan ez egyáltalán nem zavarja.

Ki tudja, talán hamarosan már kifutón láthatjuk Natasa Zselykét?

Hozzászólások