Videó – Ők a Got Talent győztesei

2015/12/20

Hosszú hetek versengése után kiderült, mely produkció nyerte a Got Talent első szériáját. A győztes az összes szavazat közel 30 százalékát zsebelte be.

 

Nyerni ment és győztesként tért haza a soproni Dirty Led Light Crew az RTL Klub  Hungary’s Got Talent című showműsorából. A táncos csapat sikere elvitathatatlan, de tehetségük és látványos produkciójuk mellett a drámai, könnyes kisfilm is nagy szerepet játszatott a nézők döntésében; a fináléban a szavazatok elsöprő többségét, 27,3 százalékát gyűjtötték be. 

A három millió forintos különdíjat a zsűri Badár Tamásnak, a Got Talent második helyezettjének ítélte oda, aki lélegzetelállító trükkel nyűgözte le a zsűrit és a közönséget. 

A második és harmadik helyen szoros küzdelem volt, ugyanis míg Badár Tamás a szavazatok 14,7-át, addig Molnár Nikolett kereken 14 százalékát szerezte meg. A rúdtáncos anyuka megindító produkciója mellett a könnyei és tündéri kislánya is kivívta a nézők szimpátiáját.

A korábbi közönségkedvenc, a mindössze hat éves Czuczor-Gidai Zsófi a döntőben is nyugodtan, magabiztosan és végtelenül tündérien adta elő versét.

 

Hozzászólások