Videó – Összeházasodik VV Laci és Edina?

A villán kívül is lángol a szerelem

2015/03/17

Sokan kételkedtek abban, hogy a VV7 párjai a Villán kívül is folytatni fogják a kapcsolatukat, VV Laci és Edina azonban olyan szerelmesek, hogy már a házasságot is tervezgetik.

VV Laci legtöbbször azt a kritikát kapta meg a Való Világ lakóitól és nézőitől egyaránt, hogy pusztán érdekből van együtt az erdélyi származású Edinával. Ám miután vége lett a játéknak, a párocska ugyanolyan intenzitással éli meg a kapcsolatot, mint a kamerák előtt: Laci már barátnője családjával is megismerkedett, igaz, először nagyon félt a találkozástól.

Vigyáz állásba vágtam magam, mikor először találkoztunk az anyukájával. Aztán leültünk egy családi buliban, és elmondtam nekik, mennyire sajnálom, hogy ilyen helyzetbe hoztam Edinát” – kezdte Laci utalva arra, hogy többször is egymásnak estek Edinával a kamerák előtt. – „Ő azt mondta: látta rajtunk, hogy amit csinálunk, az tényleg szeretetből volt, nem úgy, mint a Fanni-Dennis párosnál, hogy beleadtak mindent, mint egy felnőtt filmben. Azt mondta, hogy nagyon aranyosak vagyunk együtt, bár furcsa még, hogy itt vagyunk” – tette hozzá a fiú.

Edina bevallotta, ő is tartott attól a pillanattól, amikor meg kellett ismerkednie Laci édesanyjával, mostanra azonban nagyon megszerették egymást, és Edina a fiú családjánál lakik. Ez azonban nem marad mindig így, hiszen a pár most az összeköltözést tervezgeti, sőt, elárulták: az sem kizárt, hogy hamarosan az esküvőre is sor kerül

Hozzászólások